Liitos virittää vuoropuhelun

Mikä Liitos?

Liitos on olemassa, koska haluamme tehdä työpaikoista parempia. Liitämme toisiinsa palautteen, viestinnän ja johtamisen. Valmennamme ja kirjoitamme. Jotta liiketoimintasi ja ihmisesi kukoistavat.

Satoja valmennuksia, tuhansia osallistujia

Me liitoslaiset olemme valmentaneet tuhansia esimiehiä ja asiantuntijoita kymmenissä yrityksissä ja muissa yhteisöissä. Suurissa ja pienissä, kansainvälisissä ja kotimaisissa.

Teemme työmme mutkattomasti ja mukavasti asiakkaamme henkilöstö- ja viestintäasiantuntijoiden kanssa. Käytämme maailman parhaita konsepteja, yhdistämme ne osaamiseemme ja liitämme ne ihmisten ja työyhteisön arvoihin sekä liiketoimintaan.

Liitos on parantanut suomalaista työelämää vuodesta 2001 lähtien. Yhtiön omistavat Risto Ahonen ja Sirke Lohtaja-Ahonen.

Tyytyväisyystakuu

Teemme vain sitä, missä olemme todella hyviä. Haluamme, että sinä olet samaa mieltä. Jos et ole, et maksa teksteistä etkä valmennuksista mitään.

Kumppanit

The Ken Blanchard Companies, jonka ansiosta saat meiltä SLII®-johtamisen palvelut 100 maasta ja yli 20 eri kielellä

Sovelto, SLII®-johtamisen kumppanimme, jonka päämäärä on että vuonna 2020 suomalaiset ovat maailman tuottavin ja rennoin kansa

Educo Valmennustalo, tuloksellinen muutoskumppani, joka kehittää organisaatioiden toimintaa ja ihmisten osaamista

Viestintätoimisto Joy & Order, jonka kanssa yritykset ja yhteisöt löytävät punaisen lankansa ja viestivät oikeilla tavalla oikeissa paikoissa – niin sisäisesti kuin ulkoisestikin

Haaga-Helia-ammattikorkeakoulu, jonka upeat opiskelijat ja opettajat tekevät HENRYn, ProComin ja meidän kanssamme Törmäystä, Suomen iskevintä työyhteisöviestinnän päivää