Liitos virittää vuoropuhelun

Mikä Liitos?

Liitos on olemassa, koska haluamme tehdä työpaikoista parempia. Liitämme toisiinsa palautteen, viestinnän ja johtamisen. Valmennamme ja kirjoitamme. Jotta liiketoimintasi ja ihmisesi kukoistavat.

Satoja valmennuksia, tuhansia osallistujia

Me liitoslaiset olemme valmentaneet tuhansia esimiehiä ja asiantuntijoita kymmenissä yrityksissä ja muissa yhteisöissä. Suurissa ja pienissä, kansainvälisissä ja kotimaisissa.

Teemme työmme mutkattomasti ja mukavasti asiakkaamme henkilöstö- ja viestintäasiantuntijoiden kanssa. Käytämme maailman parhaita konsepteja, yhdistämme ne osaamiseemme ja liitämme ne ihmisten ja työyhteisön arvoihin sekä liiketoimintaan.

Liitos on parantanut suomalaista työelämää vuodesta 2001 lähtien. Yhtiön omistavat Risto Ahonen ja Sirke Lohtaja-Ahonen.

Tyytyväisyystakuu

Teemme vain sitä, missä olemme todella hyviä. Haluamme, että sinä olet samaa mieltä. Jos et ole, et maksa teksteistä etkä valmennuksista mitään.

Kumppanit

The Ken Blanchard Companies, jonka ansiosta saat meiltä Tilannejohtamisen palvelut 100 maasta ja yli 20 eri kielellä

Sovelto, Tilannejohtamisen kumppanimme, jonka päämäärä on että vuonna 2020 suomalaiset ovat maailman tuottavin ja rennoin kansa

Haaga-Helia-ammattikorkeakoulu, jonka upeat opiskelijat ja opettajat tekevät HENRYn, ProComin ja meidän kanssamme Törmäystä, Suomen iskevintä työyhteisöviestinnän päivää

Henkilöstöjohdon ryhmä – HENRY ry, henkilöstöjohdon ja -ammattilaisten yhdistys

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry, yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö