Joukkovoimaa!

Sinä ja me?

Jokainen on vastuussa onnistuneesta palautteesta, viestinnästä ja johtamisesta. Eivät vain esimiehet. Jos jaat tämän näkemyksen, olemme sinulle oikea kumppani.

Asiakkaitamme

Meillä on ollut ilo auttaa mm. seuraavia organisaatioita:

CIMO
DuPont (Danisco)
EMMA
Espoon Asunnot
Fiskars
F-Secure
Haaga-Helia
Haikon Kartano
Helsingin kaupungin ympäristökeskus
Helsingin yliopisto
Hilti
HUS
If
Ihmisoikeusliitto
IKEA
Ilmarinen
Keski-Suomen Osuuspankki
Kesko/K-instituutti
Konecranes
Koneen Säätiö
Kreab Gavin Anderson
Kunta-asunnot
Liikennevirasto
Mandatum Life
Mastracon
MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos
M-Files
MTK
Neste Oil
Nixu
Nokia
Nordic Morning
NSN
Oikeusministeriö
Olympiastadion
Omya
Oulun Energia
PAM
Pelastakaa Lapset
Planmeca
PostNord
Pretax
SAP
SCA
SOK/Jollas
Sony Music
Stadium
Suomen Asiakastieto
Suomen Pakolaisapu
Tampereen opiskelija-asuntosäätiö
Tampereen yliopisto
UPM
Varma
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri
Verisure
Vin & Sprit Finland (Pernod)
Wulff
Ylöjärven kaupunki

Kehuja

“Risto Ahosen ja Sirke Lohtaja-Ahosen Palautepyörä™-valmennus perehdytti Planmecan esimiehet hyviin palautekäytäntöihin. Valmennus tarjosi käytännön keinot antaa täsmällistä ja ymmärrettävää palautetta. Palaute kytkettiin jouhevasti Planmecan perhemäiseen yrityskulttuuriin ja matalaan organisaatioon ja korostettiin, että palaute tukee Planmecalle tärkeitä asioita: ammatillisuutta ja välittämistä. Valmennusta tehostettiin Sirken henkilöstölehteen kirjoittamalla palautetta käsittelevällä artikkelilla.”
Henkilöstöpäällikkö Sari Homanen, Planmeca Group

”Stadium on tehnyt useita vuosia hyvin tuloksekasta yhteistyötä Riston kanssa. Riston vahva ammattitaito Tilannejohtamisessa yhdistettynä mielenkiintoiseen ja värikkääseen persoonaan valmentajana saa osallistujilta poikkeuksetta kehuja ja positiivista palautetta”
Jaakko Soini, maajohtaja, Stadium

”Jokainen konsernin esimies osallistui Tilannejohtaminen II, SLII valmennukseen. Palautteet olivat erinomaiset! Erityiskiitoksen Risto ansaitsee konsernin uusitun strategian taitavasta linkittämisestä SLII malliin.”
Kalle Talvenheimo, HR manager, Oulun Energia

”Tilannejohtaminen, SLII on suurin yksittäinen tekijä mikä on vienyt minua eteenpäin johtajana, ja on niitä harvoja koulutuksia, joista olen oikeasti työelämään saanut uusia eväitä tai työkaluja. Olen aihetta pitänyt omassa työssäni pinnalla, ja olen mallista niin innostunut, että olen käynyt sitä usein läpi alaisteni ja kollegoideni kanssa. Olemme jopa firman sisällä pitäneet lyhyitä infosessioita, joissa olemme jakaneet täällä saamiamme oppeja toisten esimiesten kesken. Tämä ei siis todellakaan jäänyt vain kurssiksi, jonka kaikki kävi mutta mitään ei jäänyt käteen. SLII changed my life as a leader!

Esimiehen työkalupakissa tilannejohtaminen on se, joka nivoo kaikki asiat yhteen.
Ilman ymmärrystä tilannejohtamisesta osaat käyttää työkalupakistasi vain vasaraa ja sahaa, mutta et osaa rakentaa taloa. Tilannejohtaminen toimii siis viitekehyksenä, joka antaa aidosti konkreettiset työkalut päivittäiseen johtamiseen ja esimiestyöhön, mikä mahdollistaa asioiden ymmärtämisen ja auttaa minua esimiehenä tuomaan tiimin piilevän potentiaalin esiin.”
Mikko Nissi, Manager, Line support, Nokia